Voorwoord

Hey! Leuk dat je interesse hebt om te beginnen met traden, eerst zal ik me eens even voorstellen! Mijn naam is Netaniel Kaydin en ben 24 jaar oud. Traden doe ik nu meer dan drie jaar en heb in die tijd veel fouten gemaakt als beginner, maar van fouten zul je leren.

Of fouten nou leerzaam zijn of niet, het kan je een hoop geld kosten als het gaat om traden! Omdat ik veel fouten heb gemaakt heb ik geprobeerd de perfecte geheime strategie te creëren om zo veilig mogelijk te traden.

Door de ervaring en kennis die ik opgebouwd ben ik momenteel financieel onafhankelijk en kan ik dankzij het online traden genoeg geld verdienen en reis ik regelmatig de wereld rond om leuke vakanties te houden.

Natuurlijk is het niet logisch dat je direct miljonair zult worden of je baan zal opgaan zeggen; toch wil ik je zeggen dat dit met online traden zeker mogelijk is! Want als ik het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen?

Wat zul je leren?

Door deze eBook goed te lezen zul je de basis leren van het online traden. Deze worden in drie delen behandeld en de belangrijkste aspecten leren we je in de wereld van online trading, je kunt direct aan de slag gaan nadat je deze eBook hebt gelezen.

Eerst leren we de basis van het online traden: Via deze pagina geef ik je geen rondleiding waarmee je direct je eerste euro’s kan gaan traden (en winst kan gaan maken)

We bespreken simpele maar werkende strategieën: We bespreken de meest handige opties van Plus500.

Ik wens je verder veel succes en hoop dat je hiermee aan de slag gaat. Iedereen heeft de mogelijkheid tot online traden, het is namelijk niet zo moeilijk.

Beginnen met Beleggen bij Plus500

In dit deel van de eBook bekijken we wat je nou eigelijk nodig hebt om te gaan beginnen met traden – je moet namelijk wel de juiste software hebben!

Ik maak gebruik van Plus500, ik heb hiervoor gekozen omdat de user-interface van deze software erg gebruiksvriendelijk is en je als een nieuw lid een gratis demo account ontvangt met €20.000 (klik hier om te beginnen)

Deze softwarepakket (GRATIS) van Plus500 is via deze link makkelijk te downloaden; wanneer je een account hebt aangemaakt kun je direct beginnen met online traden! Handig: Voordat je begint met echt geld kun je gratis én onbeperkt oefenen met een demo account van €20.000 

Klik hier om je demo account aan te maken >>

Traden kan ingewikkeld zijn als je niet weet waar je moet beginnen, gelukkig heeft de gratis demo account van Plus500 mij op de juiste pad gewezen en ben hier ontzettend dankbaar voor. Via deze demo ben ik namelijk in aanraking gekomen met de mogelijkheden van het online traden en ben ik nu financieel onafhankelijk en hoef ik niet meer voor een baas te werken.

1.1 Het openen van je eerste positie!

Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je beginnen en gaan verdienen op de beurs! Maar hoe werkt het nou precies, en wat is een positie?

Wanneer je een positie opent ben je officieel begonnen aan een trade. Je kunt bijvoorbeeld je eerste trade openen en kilo’s zilver, vaten olie etc. kopen. De doel die we hebben is natuurlijk een positief rendement (winst maken)

Een grote pluspunt van Plus500 is dat we geld kunnen verdienen met een stijgende of dalende koers. We hebben 2 keuzes

  • Long gaan: Geld verdienen door te kopen omdat de koers stijgt.
  • Short gaan: Geld verdienen door te verkopen omdat de koers daalt.

Dit heeft een enorme voordeel!

Via deze wijze kunnen we dus blijven profiteren van de koers en verdienen we ook geld wanneer het economisch gezien slecht gaat.

Als we dus een positie willen openen hoeven we alleen maar te kiezen tussen:

  • Stijging van de koers
  • Daling van de koers
  • Bepalen hoeveel geld we willen inleggen.

1.2 Stop loss, wat dit is en hoe je ervan kunt profiteren.

In dit onderdeel bespreken we slimme tactieken, zodat we met zo weinig mogelijk risico slim geld kunnen verdienen op de beurs. Het is normaal voor beginners dat er in het begin regelmatig geld verloren wordt, maar door een slimme tactiek toe te passen kunnen we dit automatisch stopzetten, en maximaliseren we onze winsten!

Wat is een Stop Loss?

Met een Stop Loss order kunnen we de software van Plus500 de opdracht geven om de order te sluiten, zodra de koers een bepaalde punt heeft bereikt. Zo minimaliseren we de risico en profiteren we toch door onze verlies zo klein mogelijk te houden!

Stel dat we vandaag met 1.000 euro Litecoins kopen, we stellen een “Stoploss’ order in bij Plus500 en geven de opdracht de Litecoins te verkopen zodra deze een daling maakt van 10{8cacb33acc2b32c7f00cded3d9875858c36c6e60877fe3d93b056c4726de6715}. 

Via deze weg spelen we slim in op de markt en profiteren we door zo weinig mogelijk risico te lopen op de wijzigingen van de koers.

1.3 Geld verdienen door het plaatsen van orders

Koersen hebben vaak verschillende effecten en via deze weg kunnen we op de langere tijd een bepaald patroon binnen de koers zien bewegen. Hierdoor zou je veel geld kunnen verdienen door te kopen op het laagste punt en te verkopen op het hoogste punt.

“Leuk en aardig, maar ik ga niet de hele dag de koers in de gaten houden” Hoor ik je al zeggen. Ik heb eerlijk gezegd ook niet de tijd en zin om de gehele dag de koersen te bekijken. Maar wees niet getreurd, gelukkig kunnen we gebruik maken van automatische orders en kunnen we op de automatische piloot geld verdienen. Via deze extreem handige optie kan ik wereldreizen maken zonder dat ik telkens naar de koersen moet kijken. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom Plus500 mijn favoriete broker is.

Het openen van een order is net zo eenvoudig als het openen van een trade-positie. We kunnen via de software van Plus500 klikken op “kopen” of “verkopen”, de prijs bepalen en klikken op “order plaatsen”.

De weg naar succes.

Je weet nu waarschijnlijk veel meer over online traden! Doordat je de basis van de softwarepakket van Plus500 al begrijpt kun je theoretisch gezien nu al gaan beginnen met geld verdienen en te gaan traden. In deze laatste paragraaf leg ik uit waarom ik Plus500 de meest verstandige broker vindt om te gaan traden.

2.1 Handelen via de platform van Plus500 is modern en verstandig.

Vroeger was het alleen mogelijk om een effect te kopen om deze vervolgens weer voor een hogere prijs te verkopen. Het grote nadeel hiervan is dat je banksaldo bepaalt of je een goede winst zal maken en dat je meestal hoge transactiekosten moet betalen, vroeger was het bijna onmogelijk voor normale mensen zoals jij en ik om een online inkomen te genereren met beleggen. Gelukkig is dat nu verleden tijd.

De grote voordelen van een Moderne Broker als Plus500

Beleggen met een hefboom effect: We kunnen hoge winsten realiseren met weinig geld.
Profiteren van dalende koersen door short te gaan.
Transactiekosten zijn veel lager
Onbeperkt gebruik maken van demo-accounts met €20.000 startgeld

+

+

Handelen op de beurs is een risicovolle activiteit!
Investeer niet meer geld dat je je kunt veroorloven, je kapitaal loopt gevaar.